Νηπιαγωγείο | Εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023

Νηπιαγωγείο | Εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023

by ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΓΑ -
Number of replies: 0


 

 

Ο μήνας Μάρτιος κάθε χρόνο προμηνύει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα σχολική χρονιά.  

Η περίοδος των Εγγραφών στα Νηπιαγωγεία ξεκίνησε και εμείς σας προσκαλούμε τη Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά σε μία Συνάντηση Γνωριμίας για τους γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο κατά το σχολικό έτος 2022-2023. 

Εάν θέλετε μία σύγχρονη ευρωπαϊκού τύπου εκπαίδευση για το παιδί σας, η οποία θα συνδυάζει την ισόρροπη απόκτηση γνώσεων με την καλλιέργεια στάσεων ζωής και δεξιοτήτων, τότε σας προσκαλούμε να σας ενημερώσουμε για τη φιλοσοφία του σχολείου μας και τον τρόπο λειτουργίας του Νηπιαγωγείου.  

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, τηρώντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα (υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χρήση αντισηπτικού, τήρηση αποστάσεων). Για την προσέλευσή σας στο σχολείο, για τους πλήρως εμβολιασμένους με τρεις δόσεις και όσους διαθέτουν Πιστοποιητικό Νόσησης επιθυμητή προϋπόθεση αποτελεί η επίδειξη Βεβαίωσης Αρνητικού self test, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επίδειξη Βεβαίωσης Αρνητικού Rapid test για τους ανεμβολίαστους ή μη νοσήσαντες. 

Ο αριθμός παρευρισκομένων στη συνάντηση είναι περιορισμένος και συγκεκριμένος, γι αυτό θα πρέπει πριν την ημέρα εκείνη να δηλώσετε υποχρεωτικά την παρουσία σας συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 

👉🏼 https://forms.gle/krAtpAWNMYW6Fcnu9 

(Επεξεργασμένο από ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ - αρχική υποβολή Παρασκευή, 4 Μάρτιος 2022, 10:49 πμ)